artikel

Gegrilld geitenkaasje met Ganda Ham en perzik

Horeca

Ingrediënten320 gr. jonge geitenkaas100 gr. dunne plakjes Ganda Ham 2 perziken of nectarines 60 ml. champagne 30 ml suikersiroop 30 ml. perziklikeur maanzaad 4 blaadjes basilicum in fijne sliertjes gesneden Bereiding: Maak een sausje van de champagne, de suikersiroop en de perziklikeur. Pak de schijfjes geitenkaas in met Ganda Ham. Leg de pakjes eventjes op […]

Gegrilld geitenkaasje met Ganda Ham en perzik

Ingrediënten
320 gr. jonge geitenkaas
100 gr. dunne plakjes Ganda Ham
2 perziken of nectarines
60 ml. champagne
30 ml suikersiroop
30 ml. perziklikeur maanzaad
4 blaadjes basilicum in fijne sliertjes gesneden

Bereiding:
Maak een sausje van de champagne, de suikersiroop en de perziklikeur. Pak de schijfjes geitenkaas in met Ganda Ham. Leg de pakjes eventjes op de grillpan met rooster zodat er een grilltekening verschijnt. Plaats de pakjes daarna 7 a 8 minuten in de voorverwarmde oven, op 170ºC, en houd ze in ’t oog. Schik eerst de schijfjes perzik op een groot plat bord. Leg een warm pakje kaas uit de oven op het bord. Strooi er basilicum, maanzaad en grof gemalen peper over (2x draaien).

Reageer op dit artikel