artikel

Gemarineerde asperges met carpaccio van struisvogel (Australië)

Horeca

Bereidingswijze beurre blanc: Neem de struisvogelfilet en besmeer deze met de tuffeltapenade, peper en zout. Leg twee lagen plastic folie op de werkbank. Leg hierop de struisvogelfilet en rol deze strak in de folie. Maak een french dressing van azijn, arachideolie, sjalotje, suiker en mosterd. Maak deze af met peper en zout en voeg als […]

Gemarineerde asperges met carpaccio van struisvogel (Australië)

Bereidingswijze beurre blanc:

Neem de struisvogelfilet en besmeer deze met de tuffeltapenade, peper en zout. Leg twee lagen plastic folie op de werkbank. Leg hierop de struisvogelfilet en rol deze strak in de folie. Maak een french dressing van azijn, arachideolie, sjalotje, suiker en mosterd. Maak deze af met peper en zout en voeg als laatste de peterselie toe. Marineer hier de gekookte witte asperges, die schuindoor midden gesneden zijn, in.

Bruineer de pijnboompitten in een koekenpan. Snijd de carpaccio, als die goed opgestijfd is, op de snijmachine in dunne plakjes en plaats deze dakpangewijs op elkaar in een cirkel op het bord. Leg hierop in een ruitvorm de asperges met daarboven op de sla die aangemaakt is met de french dressing. Kruid de ganzenleverkrullen met peper en zout en leg deze op de sla.

Reageer op dit artikel