artikel

Gemarineerde mango met hangop en mango-basilicumsorbet

Horeca

Ingrediënten2,5 dl mangocoulis75 g suiker2 cl citroensap10 blaadjes basilicum0,5 l yoghurt0,5 vanillestokje50 g suiker0,5 dl passoa70 g suiker2,5 dl mangocoulis2 cl citroensap2 vanillestokjes2 verse mango’s, 4 mintblaadjes BereidingYoghurt op neteldoek 1 dag laten uitlekken. Vanille en suiker door dikke yoghurt roeren. Passoa, suiker, mangocoulis, citroensap en vanillestokjes koken, op schoongemaakte verse mango gieten en dag […]

Gemarineerde mango met hangop en mango-basilicumsorbet

Ingrediënten
2,5 dl mangocoulis
75 g suiker
2 cl citroensap
10 blaadjes basilicum
0,5 l yoghurt
0,5 vanillestokje
50 g suiker
0,5 dl passoa
70 g suiker
2,5 dl mangocoulis
2 cl citroensap
2 vanillestokjes
2 verse mango’s, 4 mintblaadjes

Bereiding
Yoghurt op neteldoek 1 dag laten uitlekken. Vanille en suiker door dikke yoghurt roeren. Passoa, suiker, mangocoulis, citroensap en vanillestokjes koken, op schoongemaakte verse mango gieten en dag laten trekken. Basilicumblaadjes in fijne julienne snijden. Ander deel mangocoulis met suiker, citroensap en fijngesneden basilicum in ijsmachine tot sorbetijs draaien. Gemarineerde mango in midden van bord leggen, hierop tuille met bolletjes mangosorbet en quinelle van hangop: garneren met blaadje mint.
Terug naar receptenoverzicht…

Reageer op dit artikel