artikel

Gewoon lekker

Horeca

Gewoon lekker

Gewoon lekker

In Gewoon lekker gaan we de boerenmarkt op om ons te laten verleiden door kersverse heerlijkheden. Wat is inspirerender dan thuiskomen met manden vol robijnrode tomaten, bedauwde appels, verse eieren en bossen pas geplukte tuinkruiden? Of je nu kiest voor een ouderwetse favoriet als gebraden vlees, voor een weelderige schaal biologische groenten of voor gebak dat nog warm is van de oven, het is tijd om de tafel te dekken voor en feestmaal van gewoon lekker eten.

gebonden, 23 x 22 cm, geheel in kleur

Prijs : € 24,95

Bestellen>>>

Nostalgisch verlangen

De consument van tegenwoordig heeft een nostalgisch verlangen naar echt voedsel. Stadsmensen trekken naar de boerderij om inkopen te doen. Op dit fenomeen speelt de Australische culinair redacteur van Marie Claire in met haar boek Gewoon lekker. Het bevat rustieke foto’s van eten met veel sfeer. De recepten zijn uitnodigend. Ook de indeling van het boek is een verademing en beslist niet standaard. De bereidingen zijn gegroepeerd rond lepels, tafel, pan en oven. De lezer wordt zo geprikkeld. Het hele boek ademt nostalgie. Een feest voor liefhebbers van lekker voedsel. Ook het grotere formaat maakt dat dit boek prima op de boekentafel in het restaurant of hotellobby kan liggen.

(Recensie MissetHoreca 21 d.d. 17-8-2007)

Reageer op dit artikel