artikel

Goede constructie

Horeca

Kale terrassen zijn volgens De Arend zo goed als verleden tijd. ,,Tegenwoordig probeert de horeca zich op het terras te onderscheiden met mooi meubilair van goede kwaliteit, met plantenbakken en gekleurde tafelbladen’’, zegt Joost Brouwer.

Goede constructie

,,We zien dat ook gewone cafés nu met loungemeubilair beginnen. En zelfs de gemiddelde cafetaria wil een sfeervol terras.’’ De meest recente modellen van De Arend sluiten hierop aan. ,,Goede constructie van het frame, met een degelijke kwaliteit vlechtwerk, waarbij de functionaliteit van het stapelen en opslaan van de stoelen zeker niet is vergeten.’’

Voor het seizoen 2011 staan frisse terrasstoelen klaar. De serie is leverbaar in drie moderne kleuren: Black String, Bruin Leather look en Grey Wash vlechtwerk. Ook de loungemodellen zijn in deze kleuren leverbaar. Met opslag en onderhoud van het terras in de winterperiode doet De Arend goede zaken. ,,Onze magazijnen zijn dan bijna leeg, en die kunnen we met de winteropslag goed vullen. En de horecaondernemer hoeft niet zelf voor opslag te zorgen. Zo snijdt het mes aan twee kanten’’, aldus Brouwer.

www.de-arend.com

Reageer op dit artikel