artikel

Grote schaal met cranberry’s

Horeca

De dieprode kleur van cranberry’s is te mooi om er niet iets decoratiefs mee te doen. En u hoeft niet bang te zijn dat uw werkstuk als sneeuw voor de zon verdwijnt doordat er van de bessen gesnoept wordt, want rauw zijn cranberry’s helemaal niet lekker.

Grote schaal met cranberry’s

Materiaal:
een grote schaal,
een kleine schaal
cranberry’s,
een stukje nat steekschuim,
plastic zakje,
krammetjes,
bloemen en groen.
Werkwijze:
Zet de kleine schaal op zijn kop in de grote schaal, als opvulmiddel. Dan heb je niet zo veel cranberry’s nodig. Plaats het natte stuk steekschuim voor de helft in een plastic zakje en steek het plastic aan de zijkant vast met een krammetje. Zet het blokje steekschuim op de omgekeerde schaal en strooi er cranberry’s omheen. Camoufleer het steekschuim door er groen en bloemen in te steken.

Reageer op dit artikel