artikel

Handbediening goedkoper

Horeca

GS Windscreen in Nuenen maakte afgelopen jaar een doorstart als Windscreen BV onder de paraplu van de IGC Group. Met parasols en terrasafscheidingen en de vernieuwde blauwe catalogus stond het bedrijf op de Horecava.

Handbediening goedkoper

Het productassortiment is inmiddels uitgebreid. Een nieuw type terrasscherm in twee delen is de Double Up. Op warme dagen kan men het bovenste deel laten zakken, waardoor het terras nog steeds afgeschermd is, terwijl de gasten kunnen genieten van een zuchtje wind. De bediening is mechanisch ofwel met de hand. Het voordeel volgens Windscreen is dat dit goedkoper is, eenvoudiger aan te leggen en minder storingsgevoelig dan met elektrische bediening.

De schermen zijn leverbaar in 160 en 210 cm hoogte. Bij het laten zakken van de bovenpanelen blijft er dan een hoogte van 100 à 120 cm over, waarboven de wind vrij spel heeft. De schermen zijn in de hoogste en laagste positie afsluitbaar, zodat gasten (of kinderen) de schermen niet zelf kunnen verstellen. Double Up is leverbaar in breedtes variërend tussen 120 en 200 cm. De nieuwe coating is nog harder en dus beter bestand tegen alle invloeden van buitenaf. In maart worden de eerste terrasschermen geplaatst, o.a. bij Rainbow Centre in Nistelrode en hotel Lugano in het Belgische Knokke.

Windscreen, Nuenen. Tel. (040) 290 73 00. www.windscreenbv.com.

Reageer op dit artikel