artikel

Hans Stoffels

Horeca

Cateringmanager zijn bij het Europese hoofdkantoor van Nike vereist bijzondere kwaliteiten. Er werken bij Nike in Hilversum zo’n veertig verschillende nationaliteiten en die moeten als het even kan allemaal tevreden het bedrijfsrestaurant weer verlaten. Zoveel nationaliteiten, zoveel wensen. Nederlanders willen melk bij de boterham, Italianen zijn dol op pasta’s en Amerikanen hebben graag een stevig […]

Hans Stoffels

Cateringmanager zijn bij het Europese hoofdkantoor van Nike vereist bijzondere kwaliteiten. Er werken bij Nike in Hilversum zo’n veertig verschillende nationaliteiten en die moeten als het even kan allemaal tevreden het bedrijfsrestaurant weer verlaten. Zoveel nationaliteiten, zoveel wensen. Nederlanders willen melk bij de boterham, Italianen zijn dol op pasta’s en Amerikanen hebben graag een stevig stuk vlees voor hun neus. Om maar wat te noemen. Hans Stoffels draait er zijn hand niet voor om. Geheel volgens de Nike-traditie handelt hij naar de slogan ‘Just do it’. Rustig en weloverwogen stuurt hij zijn circa 30 medewerkers aan.

Hij runt niet alleen het bedrijfsrestaurant van Nike, maar ook een à la carte restaurant annex bistro, een kiosk/shop en een Caffè Ritazza, alles binnen de muren van de sportartikelen-gigant. Zo’n 1300 gasten komen er dagelijks langs, vaak gehaast want hard werken is een voorwaarde bij Nike. Hans Stoffels laat zich nooit opjagen door dit Amerikaanse arbeidsgeweld en lost vragen en problemen weloverwogen en snel op. Hij weet altijd het overzicht te behouden en is in staat taken te delegeren zonder daarbij zelf het contact met het werk te verliezen.

Reageer op dit artikel