artikel

‘Het had best nog drukker mogen zijn

Horeca

Winfred de Ruijter van Uniquisine in Rotterdam.

‘Het had best nog drukker mogen zijn

Waarom staat u op deze beurs?
‘We staan met www.couvert.nl, de internetsite van Uniquisine, op de beurs om horecaondernemers erop attent te maken dat couvert.nl een site is voor chef-koks en restaurateurs. Met de site kunnen ze culinaire inspiratie opdoen. Daarnaast geven we informatie om de bedrijfsprocessen te verbeteren. Voorbeelden zijn hygiëne en financiële zaken.’

Wat is uw indruk van deze beurs?
‘Ik ben zeer positief. Het publiek is geinteresseerd. Ondernemers en chef-koks die internet al gebruiken hebben we nog enthousiaster kunnen maken over het medium. Velen hebben zich ook laten registreren voor de couvertclub. Met het lidmaatschap kun je gratis proefverpakkingen aanvragen en meedoen aan discussieforums. Het was druk, maar nog niet druk genoeg. Ik had mijn verhaal graag aan nog meer mensen verteld. Maar het niveau van het publiek was goed.’

Reageer op dit artikel