artikel

Het is nu echt mijn café

Horeca

,,Als je binnen een jaar niets hebt veranderd, val je me tegen.’’ Het is een kort moment tijdens de overnameborrel dat oud-eigenaar Bèr Schiffeleers de hand van Henri Hochstenbach net wat langer vast houdt dan gebruikelijk. Als geen ander realiseert Schiffeleers zich waaraan de jonge opvolger begint. In den Ouden Vogelstruys in Maastricht is meer dan een café. Een instituut.

Het is nu echt mijn café

Vijf jaar nadat hij het beroemdste café van zuid Nederland, In den Ouden Vogelstruys, overnam is Henri Hochstenbag een tevreden man. ,,Na een half jaar voorbereiden hebben we net een flinke verbouwing achter de rug. Dat beschouw ik als de grootste groeistuip sinds de overname. Routing, personeel, achter de bar. Nu staat de zaak er zoals ik dat wil hebben.’’

In Misset Café vertelt hij over zijn aanpak, drijfveren en omgang met het personeel. En natuurlijk het effect dat de verbouwing op dit historische café heeft gehad. Een foto-impressie van dit beroemde café aan het Vrijthof.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Reageer op dit artikel