artikel

Hightech raspen

Horeca

Tegenwoordig is een schitterend assortiment hightech raspen verkrijgbaar voor allerlei doeleinden. Deze in roestvaststaal uitgevoerde raspen (bij de vervaardiging is een nieuwe lasertechniek toegepast) zijn het neusje van de zalm.

Hightech raspen

Ze zijn vlijmscherp en het geraspte product valt er ragfijn en flinterdun uit. Een dergelijk resultaat is met een gewone rasp niet haalbaar. Of je nu limoenschilletjes neemt of gemberwortel, chocolade of Parmezaanse kaas, het sneeuwt eruit.

Parmezaanse kaaskrullen bijvoorbeeld worden ook wel gemaakt met een dunschiller. Het eindproduct dat je dan krijgt háált het echter niet bij de flinterdunne krullen die je met deze roestvaststalen rasp maakt.De hightech roestvaststalen raspen zijn er van fijn tot grof.

Reageer op dit artikel