artikel

Hippe fruitdrank

Horeca

Keep Cooler Black, de 100% natuurlijke fruitdrank uit Brazilië is een licht mousserende wijn (6,8%), gemaakt van natuurlijk vergist druivensap, aangevuld met vruchtensappen. Er zijn drie varianten: Citrus, Strawberry en Peach.

Hippe fruitdrank

Het is de vinificatiemethode die toegepast is op het druivensap in combinatie met bubbels die ervoor zorgt dat Keep Cooler Black een serieuze drank is geworden. Door het klimaat in Brazilië heeft het fruit, zoals aardbei, perzik, citroen, grapefruit en sinaasappels alle mogelijkheden om voldoende suikers aan te maken. Hierdoor zijn geen externe smaakcomponenten nodig en blijft de Keep Cooler Black puur natuur. De korte tijd die zit tussen plukken en persen garandeert dat alle vitaminen en mineralen optimaal in de fles aanwezig zijn.

Importeur Niels van der Meulen: ‘Het is niet alleen een hippe fruitdrank met een laag alcoholpercentage voor het uitgaanscircuit, maar ook een gezond terrasdrankje of een aperitief en doet het ook goed als begeleider van een gekruide maaltijd. Het heeft alles in zich om een horecatopper te worden.’

Keep Cooler Black leent zich ook voor het maken van cocktails. Marco Peijs van Shake Cocktailservice ontwikkelde er een stuk of dertien; de recepten zijn verkrijgbaar via The Cool Company. Eveneens wordt gewerkt aan spijs-drankcombinaties. De introductie was op de Horecava.

The Cool Company, Nieuwegein. Tel. (030) 878 17 01. www.keepcooler.org; www.thecoolcompany.org.

Reageer op dit artikel