artikel

Hollands eerste poffertjesdag

Horeca

Ludiek kan ook heel Hollands zijn. De Poffernier verhuurt Hollands Eerste Poffertjes Bakmobiliteiten voor kleine en grote evenementen. Verwen uw gasten met een combinatie van visuele, tongstrelende én sentimentele indrukken. Want het kind in ons wil toch het liefst iedere dag (en nacht) poffertjes eten?

Hollands eerste poffertjesdag

Behalve poffertjes gebakken op een bakfietsbrommer of toogkraam kunt u ook een drie meter lange, knalgele poffertjesklomp huren, al dan niet te water. Of wat dacht u van Hollands Eerste Poffertjes-Daf 33, model Combi-poffer ’72, met pofferbak? Dé combi van nostalgisch Hollands fabrikaat! Naast de roomboter met vlaggetje en poedersuiker, kunt u de poffertjes eventueel ‘aftanken’ met een vleugje Van Wees-likeur, zoals Hemel op aarde, Bruidstranen, Kameeldiesel of Van Doorne Super.

Voor meer informatie bellen of faxen met De Poffernier op (020) 646 26 88. E-mail: syvdberg@poffernier.nl. Website: www.poffernier.nl.

Reageer op dit artikel