artikel

Horeca Relatiedagen

Horeca

De Horeca Relatiedagen is een driedaagse beurs waar horecaprofessionals elkaar ontmoeten. Het wordt gehouden van maandag 30 september tot en met woensdag 2 oktober in Evenementenhal Hardenberg aan de Energieweg 2 te Hardenberg.

Horeca Relatiedagen

Deelnemers zijn fabrikanten, importeurs of groothandels op het gebied van snacks, dranken, uitrusting en toebehoren voor de horeca, catering, gezondheidszorg. De bezoekers aan de Horeca Relatiedagen worden zorgvuldig door de deelnemers geselecteerd. Het bezoek bestaat uit beslissers afkomstig van hotels, restaurants, cafetaria’s, café-bars, catering, bedrijfsrestaurants, sportaccommodaties, instellingen uit de gezondheidszorg, zoals verzorgingshuizen, verpleeghuizen en ziekenhuizen.

Kijk voor meer informatie op: www.evenementenhalhardenberg.nl

Reageer op dit artikel