artikel

Horeca Relatiedagen 2003

Horeca

Tijdens de Horeca Relatiedagen 2003 van 29 september tot en met 1 oktober kunt u elkaar weer ongedwongen ontmoeten en kunt u effectief zaken doen. In 2003 kunt u vertrouwen op drie sprankelende beursdagen, een volledig en gevarieerd expositie aanbod en een uitgekiend entreebeleid

Horeca Relatiedagen 2003

Exposanten
Fabrikanten, importeurs of groothandels op het gebied van snacks, dranken, uitrusting en toebehoren voor de horeca, catering en gezondheidszorg

Bezoekers
De bezoekers aan de Horeca Relatiedagen 2003 worden zorgvuldig door uzelf, als deelnemer, geselecteerd. Het bezoek zal dan ook bestaan uit beslissers afkomstig van hotels, restaurants, cafetaria’s, café-bars, catering, bedrijfsrestaurants, sportaccommodaties, instellingen uit de gezondheidszorg, zoals verzorgingshuizen, verpleeghuizen en ziekenhuizen.

Full-service formule
De full-service-formule is in het leven geroepen om u, als gastheer/-vrouw van uw relaties, zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. U kunt zich daardoor volledig wijden aan het onderhouden van bestaande- en aangaan van nieuwe relaties.

Alle vakbeurzen worden op basis van de unieke full-service-formule georganiseerd en is een ware luxe voor exposant en bezoeker. De exposant betaalt een bedrag voor:
Een compleet opgebouwde standunit inclusief vloerbedekking, verlichting en frieslijst met naamsvermelding.

De uitnodigingsservice garandeert een doelgericht publiek. Bezoekers worden persoonlijk uitgenodigd en krijgen namens de exposant gratis toegang tot de beurs.

Zeer exclusieve en uitgebreide catering voor zowel bezoeker als exposant. Op de beursvloer zijn diverse terrassen waar een ieder vrij en onbeperkt kan eten en drinken.

Twee standhoudersbadges die recht geven op toegang tot het exposantenrestaurant waar ’s avonds een uitgebreid buffet gepresenteerd wordt.

Makkelijke bereikbaarheid met auto en openbaar vervoer en gratis parkeren voor bezoeker en exposant.

Openingstijden:
Maandag 29 september 14.00 tot 22.00 uur
Dinsdag 30 september 14.00 tot 22.00 uur
Woensdag 1 oktober 14.00 tot 22.00 uur

Reageer op dit artikel