artikel

Horecamensen slapen weinig

Horeca

Ik kan bijna niet wachten tot het woensdag is: de start van de mobiele horecatraining. Organisator Ton Lenting van Lenting & Partners praat me even bij over het programma en ik krijg een deelnemerslijst.

Horecamensen slapen weinig

‘Het is een heel divers programma. De tegenstellingen tussen de bedrijven zijn groot. Van Luz een geheel modern café dat clubgevoel geeft midden in Eindhoven, tot Herberg ‘In den Bockenreyder’ gelegen op een landgoed midden in de bossen van Esbeek,’ zo laat hij me weten.

Ook vertelt Lenting me dat ik me moet voorbereiden op twee intensieve dagen met een korte nacht! ‘Horeca mensen slapen weinig’ zo zegt hij. Nou, dat doen moeders met jonge kinderen soms ook (2,5 jaar en 6 mnd). Dus dat ben ik wel gewend! Deelnemers: laten we afspreken dat af en toe een ‘powernap’ in de bus geoorloofd is.

Serieus: Ik ben benieuwd naar de verhalen van de ondernemers. Hoe ze elk op hun eigen manier hun unieke toko runnen; een bedrijf dat hopelijk bij hen past en waar ze zich goed bij voelen. Hoe moeilijk het ondernemerschap soms ook kan zijn. Zeker in deze lastige tijden.

Nathalie Bluimink, webredacteur MissetHoreca.nl

nathalie.bluiminck@reedbusiness.nl

Lees hier Nathalie’s eerste blog over de Mobiele Horecatraining:

Reageer op dit artikel