artikel

HotelloTOP, Horecava en Misset Hotel slaan de handen ineen

Horeca

Gedurende de Horecava, 7-10 januari 2008, zal er een vierdaags middagprogramma verzorgd worden door HotelloTOP, de Horecava en Misset Hotel. Iedere dag zal in het teken staan van een nieuw onderwerp. De Gastheren van deze 4 dagen zijn Hans Steenbergen en Martijn Reintjes van Misset Horeca. In HOTEL op de Horecava zal iedere dag een TOPspreker, uit de hotellerie of aanverwante branche, een relevant onderwerp aansnijden en ter discussie stellen. De genodigden, die zich voorafgaand dienen te registeren, zullen gevraagd worden hier een actieve rol in te spelen. Na afloop van iedere presentatie zal de middag eindigen in een netwerkborrel.

HotelloTOP, Horecava en Misset Hotel slaan de handen ineen

Reageer op dit artikel