artikel

Houthakkersroadshow

Horeca

Iedereen die – beroepsmatig of privé – een feest wil organiseren, is op zoek naar originele ideeën. De mannen van de Houthakkersroadshow bieden, in samenwerking met de Outdoor Cooking Store, een spektakel met de volgende elementen: bijlgooien met vlinderbijlen op een dartbord, boomstamgooien, boomstamrollen, trekzagen, spijkers slaan, hoefijzers gooien, boomstam hakken en meer.

Houthakkersroadshow

De winnaars van de spelletjes worden niet met lege handen naar huis gestuurd; in een spectaculaire motorzaagshow zullen kettingzaagartiesten ter plekke de prijzen zagen: vogelhuisjes, tafeltjes, stoeltjes, paddestoelen, bloembakken, uilen, adelaars, dolfijnen… en allemaal uit één boomstam.

Kinderen kunnen tijdens het evenement nestkastjes timmeren en op het houthakkersvuur, waarop ook koffie wordt gezet, mogen ze broodjes bakken. Ook aan de catering is gedacht. Op een uit Texas afkomstige, indrukwekkend ogende barbecue worden smakelijke bij de gelegenheid passende happen bereid, waaronder de Houthakkersspareribs.

Een dergelijk feest kan plaatsvinden waar u maar wilt; in uw bedrijf, aan huis, of de organisatoren zorgen zelf voor een locatie. Voor meer informatie en/of boekingen: E.H. Jonkman Houthakkersroadshow, Brugstraat 13, 8102 EP Raalte. Tel. (0572) 35 27 20. Internet: www.houthakkersroadshow.nl en www.outdoor-cooking.nl.

Reageer op dit artikel