artikel

ICT tekeningen act

Horeca

Sneltekenaars zijn fascinerend om naar te kijken. Nog fascinerender wordt het als de tekenaar geen papier gebruikt maar een plat beeldscherm, en zijn kunsten via een projector op de muur vertoont. Dat is de ICTeken-act van Radboud.

ICT tekeningen act

Radboud is sneltekenaar, karikaturist en ICTekenaar. Hij tekent met plezier en zwier altijd goed gelijkende portretten en karikaturen. Met zijn rijdende ezel met verlichting kan hij werken waar hij wil. Zijn teken-act is altijd vlot en spannend. De gasten kunnen zelf kiezen of ze een karikatuur willen of een portret. Of, nog leuker, ze kunnen Radboud vragen om ongemerkt iemand anders te tekenen. De tekeningen kunnen aan een lijn worden gehangen en na afloop krijgen de gasten hem netjes opgerold mee naar huis.

Anders gaat het met de ICTeken-act. Dan gebruikt Radboud een zogenaamd flatscreen beeldscherm waarop hij met een stift een digitale tekening maakt. Zijn verrichtingen zijn via een beamer op de wand of op een projectiescherm gade te slaan. Als de ‘tekening’ klaar is kan hij op elk gewenst formaat, zelfs posterformaat, worden afgedrukt. Bovendien verzend hij de tekening per email naar elk gewenst adres.

Origineel is ook de wandschilder-act van Radboud, vooral bedoeld voor beurzen. Gedurende de beurs schildert hij de achterwand van een stand, waarbij de afbeelding iets vertelt over het bedrijf. Als na de beurs het werkstuk is uitgegroeid tot een compleet schilderij, vaak bestaand uit meerdere panelen, is dit het eigendom van het betreffende bedrijf.

Voor informatie en reservering: Radboud’s Tekeningen, Bosboom Toussaintstraat 1, 3532 VK Utrecht. Tel. (030) 658 08 80. E-mail radbouds_tekeningen@wanadoo.nl.

Reageer op dit artikel