artikel

Innovatie speerpunt van Horecava 2009

Horeca

INNOVEER!, dat is de oproep van Horecava 2009. Een nieuwe wereld op de beursvloer toont in een futuritische sfeer actuele horecatrends en innovaties.

Innovatie speerpunt van Horecava 2009

Juist als de economie wat tegenzit, kunnen slimme, nieuwe oplossingen voor extra omzet of minder kosten zorgen. Innoveren hoeft niet kostbaar of heel ingrijpend te zijn. Op INNOVEER! beleven bezoekers de belangrijkste horeca- en foodtrends van dit moment en zijn de meest opvallende innovaties voor de branche te zien. De nieuwe wereld INNOVEER! op de Horecava geeft ondernemers volop inspiratie voor een nieuw horecaseizoen.

Ervaar de nieuwste trends

Vier enorme kubussen laten ieder, binnen een eigen thema, de nieuwste trends zien. De vier trendthema’s zijn: Safety First, Tickle my Senses, Feed my Need en Easy Everything. Wie meer wil weten, bezoekt de trendpresentatie ‘Tasting Trends’. Trendwatchers Nanon Soeters en Djenny Brugmans van ROZENBROOD dompelen de bezoekers twee maal per dag onder in een sprankelende trendpresentatie in het Trendtheater. Een voorproefje van de trends is te vinden op de speciale pagina Innoveer! op www.horecava.nl.

Dagelijkse Kook Trendshow

Wat moet je in de keuken aan met de foodtrend ‘Bitesize’? Moet de kidde de deur uit met de trend ‘Teasing Texture’? En wat doe ik met de trend gevaarlijk eten? Iedere dag bedenken de koks van Unilever Food Solutions gemakkelijke, spannende, originele en nieuwe trendgerechten. Zo krijgen bezoekers bij de gepresenteerde foodtrends ook meteen concrete tips.

Beste vindingen uit de branche

De expositie van de Horecava Innovation Award toont de twaalf beste innovaties uit de branche in de categorieën Food & Beverage, Interior & Design, Equipment en Services. Zowel inzendingen van deelnemers als bedrijven die niet op de Horecava staan kunnen aan deze wedstrijd meedoen. Daarom geeft de Horecava Innovation Award een goed beeld van innovatie in de branche. De onafhankelijke jury maakt op de eerste beursdag de winnaar in iedere categorie en ook de overall winnaar bekend.

Reageer op dit artikel