artikel

Innovatie-vakwedstrijd heropend

Horeca

In samenwerking met sauzen- en vettenfabrikant Remia pakt Snackkoerier dit jaar de competitie om de ‘Remia Goed Idee Trofee’ weer op. De vakwedstrijd is een uitnodiging aan eigenaren en personeel van cafetaria’s, ijssalons en aanverwante bedrijven om vernieuwende ideeën voor de bedrijfsvoering aan te leveren. De competitie is vorig jaar gestart, maar het aantal inzendingen is nog beperkt. Dit jaar roepen Remia en Snackkoerier opnieuw op tot deelname. Het gaat natuurlijk niet alleen om grote innovaties. Kleine verbeteringen leveren vaak al veel geld of gemak op. Zie het als een uitdaging en doe mee!

Innovatie-vakwedstrijd heropend

Wie kan deelnemen?
De wedstrijd is exclusief bestemd voor ondernemers en medewerkers van cafetaria-achtige bedrijven, ijssalons, pizza- en broodjeszaken en lunchrooms. Het deelnemende bedrijf moet als zodanig geregistreerd staan bij het bedrijfschap Horeca en Catering in Zoetermeer of bij het Hoofdbedrijfschap Detailhandel in Den Haag.

Wat moet u doen?
Stuur uw vernieuwende idee voor de genoemde bedrijfstypes op naar Snackkoerier Vakwedstrijden, Postbus 4, 7000 BA in Doetinchem. Faxen is eveneens mogelijk: (0314) 349797. En e-mailen kan natuurlijk ook: red.snackkoerier@ebi.nl. Zowel kleine als grote innovaties kunt u voor de vakwedstrijd aanmelden. Hoe uitgebreider u uw idee uitlegt, des te beter. Foto’s of ander illustratiemateriaal zijn uiteraard van harte welkom.

Vanaf en tot wanneer?
De inzendtermijn voor de ‘Remia Goed Idee Trofee’ start nu en loopt tot 1 november 2001. U stemt ermee in dat Snackkoerier eventueel uw inzending tussentijds aan de lezer toont. Eind dit jaar zet Snackkoerier alle ingezonden noviteiten op een rijtje. Een deskundige jury beoordeelt welke drie ideeën in de prijzen vallen. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Horecava 2002 in Amsterdam.

Wat kunt u winnen?
De prijzen voor de drie beste vernieuwende ideeën liegen er niet om. De eerste plaats is goed voor de exclusieve ‘Remia Goed Idee Trofee 2001’ alsmede 2500 gulden cash of 5000 gulden aan Remia-producten. De tweede prijs is 1000 gulden of 2000 gulden aan Remia-producten. Nummer drie wint 500 gulden of 1000 gulden aan Remia-producten. Voor de drie prijswinnaars is er tevens een oorkonde. Alle inzendingen die in Snackkoerier worden geplaatst, ontvangen van Remia een cadeaubon.

Reageer op dit artikel