artikel

Inschrijving DHA gesloten

Horeca

De inschrijving voor deelname aan de Dutch Hotel Award 2008 is gesloten. Op korte termijn maakt de organisatie tien hotels bekend die door de eerste ronde zijn gekomen. De Ducht Hotel Award is een prijs voor het beste managementteam.

Inschrijving DHA gesloten

De Dutch Hotel Award beleeft z’n vijfde editie en inmiddels is de vakprijs een instituut in de hotellerie. Meedoen kan veel publiciteit opleveren, maar veel belangrijker zijn de lessen die je als team leert met de gezamenlijke inspanning, vinden managers.

‘Deelname aan de wedstrijd is niet alleen erg leuk en leerzaam, het is bovendien een goede graadmeter voor je organisatie’, zegt Philip Geervliet, directeur van Château St Gerlach, de winnaar van 2007.

In 2006 won hotel Des Indes, in 2005 hotel Beaumont in Maastricht, en in 2004 ging het Delta hotel in Vlaardingen met de award aan de haal.

Reageer op dit artikel