artikel

Inschrijving Zilveren Champignon van start

Horeca

Het duurt nog even, maar op woensdag 27 oktober in Den Bosch is het weer zover. dan vindt de culinaire topstrijd om de Zilveren Champignon/De Contente Mens plaats. Vorig jaar gingen Mart Scherp en Dhani Zapate van restaurant de Bourgondiër in Vlissingen met de winst aan de haal. Wilt u dit jaar ook een gooi doen naar deze culinaire titel? Lees dan hier meer informatie over de wedstrijd en schrijf u direct in.

Inschrijving Zilveren Champignon van start

Het is de twintigste keer dat deze restaurantcompetitie voor chefs en gastmensen plaats heeft. Opdracht is het koken van een viergangenmenu en het serveren van begeleidende wijnen. Elk jaar is er een hoofdrol voor champignons in deze wedstrijd weggelegd. In totaal tien teams van gastvrouw/-heer en kok kunnen deelnemen. Teams kunnen zich inschrijven tot begin juli.

Aanmelden kan vanaf nu bij de organisatie: tel. (013) 571 18 70 of pe.zandboer@planet.nl.

De organisatie heeft de volgende informatie nodig:

  • Namen deelnemers
  • Plaats en adres waar deelnemers gevestigd zijn
  • Emailadres contactpersoon
Reageer op dit artikel