artikel

Inschrijvingen Cafetaria Top 100 stromen binnen

Horeca

De inschrijvingen voor Snackkoeriers cafetaria TOP 100 stromen binnen. ‘Het loopt storm op onze speciale website Cafetariatop100.nl’, meldt hoofdredacteur Martijn Reintjes. Wilt u zich ook nog inschrijven? Wees er dan snel bij, de inschrijvingsperiode sluit op 7 mei. U dient een uitgebreide vagenlijst in te vullen en te motiveren waarom u vindt in de Top 100 thuis te horen. De Cafetaria Top 100 wordt bekendgemaakt tijdens het Fast Food Event dat 2 oktober wordt gehouden in het Archeon in Alphen aan de Rijn.

Inschrijvingen Cafetaria Top 100 stromen binnen

De jaarlijkse verkiezing van de honderd beste cafetaria’s van Nederland wordt dit jaar voor de derde keer gehouden en mag zich weer in een ruime belangstelling verheugen. Vanaf de eerste dag (13 april) dat inschrijven mogelijk was komen de aanmeldingen met tientallen per dag binnen. ‘Het is overduidelijk dat de Cafetaria TOP 100 leeft binnen de branche’, aldus Reintjes.

Het is de eerste keer dat cafetaria’s zich alleen online kunnen inschrijven. Bovendien dienen cafetariahouders te motiveren waarom ze denken dat hun bedrijf in de Top 100 thuishoort. De Cafetaria Top 100 wordt bekendgemaakt tijdens het Fast Food Event dat 2 oktober wordt gehouden in het Archeon in Alphen aan de Rijn.

Cafetaria’s die nog mee willen dingen kunnen zich nog tot 7 mei inschrijven

Reageer op dit artikel