artikel

Island of Music

Horeca

Het Island of Music is omringt door een branding van gemarineerde mango in een zee van chocoladesaus. Het eiland is opgebouwd uit verschillende aardlagen, bestaande uit: Een bol cocosijs, 3 gebakken chocoladerasters, een bol chocoladeijs, en een bol mandarijnenijs. Het geheel is afgewerkt met: huisgemaakte room, een chocoladebloem met muzikale opdruk, slices mango en physalis […]

Island of Music

Het Island of Music is omringt door een branding van gemarineerde mango in een zee van chocoladesaus. Het eiland is opgebouwd uit verschillende aardlagen, bestaande uit: Een bol cocosijs, 3 gebakken chocoladerasters, een bol chocoladeijs, en een bol mandarijnenijs. Het geheel is afgewerkt met: huisgemaakte room, een chocoladebloem met muzikale opdruk, slices mango en physalis vruchten.

Reageer op dit artikel