artikel

Italiaanse chocolade

Horeca

Nederland heeft warme chocolademelk met slagroom en in Italië hebben ze een wat dikkere en lobbige chocoladedrank. Het drinken of lepelen van een grote beker hiervan is populair in espressobars en restaurants. Het product is ook te gebruiken in desserts of om er koekjes van te maken.

Italiaanse chocolade

Sinds kort brengt de firma Eraclea het chocoladeproduct onder de merknaam ‘Antica Cioccalateria’ in Nederland op de markt. Bij restaurant Roberto’s in het Hilton Hotel in Amsterdam hebben ze het verwerkt in een chocoladefondue met vruchten. Bij Issimo in Amsterdam serveren ze de drank.

Het assortiment van Eraclea bestaat uit 32 smaken. Deze variëren van wit, melk en puur tot smaakcombinaties met noten en vruchten; ook zijn er exotische varianten als chocolade met peper- of rozensmaak.

Reageer op dit artikel