artikel

John van de Bunt

Horeca

Door zijn collega’s wordt John van de Bunt kortweg omschreven als ‘briljant’. Dat vraagt om een nadere uitleg. John van de Bunt is in 1995 bij ECS in dienst getreden en maakte sindsdien een stormachtige carrière door. Hij startte als management trainee, maar werd al snel cateringbeheerder bij DAF en vervolgens cateringmanager coördinator bij Philips […]

John van de Bunt

Door zijn collega’s wordt John van de Bunt kortweg omschreven als ‘briljant’. Dat vraagt om een nadere uitleg. John van de Bunt is in 1995 bij ECS in dienst getreden en maakte sindsdien een stormachtige carrière door. Hij startte als management trainee, maar werd al snel cateringbeheerder bij DAF en vervolgens cateringmanager coördinator bij Philips in Eindhoven. Als accountmanager van ECS is hij nu verantwoordelijk voor de regio’s Midden- en West-Nederland.

Van de Bunt is een ware workaholic en beschouwt ieder probleem als een uitdaging. Nieuwe personeelsleden traint hij met veel elan en ook de implementatie van een nieuw automatiseringssysteem is voor hem niet meer dan een leuke, uitdagende klus. Nog nooit is hij door zijn collega’s betrapt op een slecht humeur. Communicatief is hij sterk en hierdoor weet hij zijn medewerkers uitstekend te motiveren en te stimuleren. Energie heeft hij voor twee en dit weet hij ook over te dragen op de mensen om hem heen. Bovendien beheerst John van de Bunt het talent om zakenrelaties aan zich te binden en, indien nodig, te bespelen.

Reageer op dit artikel