artikel

Karel V in Utrecht

Horeca

Het Grand Hotel Karel V in Utrecht is een bedrijf dat met zijn vele facetten voor een stagiar erg aantrekkelijk is. In het Grand restaurant is de gastronomsiche top na alle inwerkperikelen definitief bereikt. Onder leiding van chef de cuisine Rob Schouwenburg draaien verder brasserie Goeie Louise, alle banqueting van het vijfsterren hotel, van koffiebreak […]

Karel V in Utrecht

Het Grand Hotel Karel V in Utrecht is een bedrijf dat met zijn vele facetten voor een stagiar erg aantrekkelijk is. In het Grand restaurant is de gastronomsiche top na alle inwerkperikelen definitief bereikt. Onder leiding van chef de cuisine Rob Schouwenburg draaien verder brasserie Goeie Louise, alle banqueting van het vijfsterren hotel, van koffiebreak tot vijf gangen lunch, de patisserie en de productiekeuken. Ook in de bediening heeft dit bedrijf grote aantrekkingkracht.

Reageer op dit artikel