artikel

Kersensorbetijs met meloenbolletjes en kriek Belle-Vue

Horeca

Ingrediënten voor 4 personenVier bolletjes kersensorbetijs200 gram kersenTwee eetlepels kristalsuikerEen halve zoete meloenTwee flesjes gekoelde kriek Belle-Vue van 30 clVier takjes verse munt Bereiding Kersen ontpitten en samen met twee eetlepels kristalsuiker in een blender pureren tot moes. Moes verdelen over de bodem van vier hoge glazen. Het kersensorbetijs hierop doen. Met een speciaal lepeltje […]

Kersensorbetijs met meloenbolletjes en kriek Belle-Vue

Ingrediënten voor 4 personen
Vier bolletjes kersensorbetijs
200 gram kersen
Twee eetlepels kristalsuiker
Een halve zoete meloen
Twee flesjes gekoelde kriek Belle-Vue van 30 cl
Vier takjes verse munt

Bereiding


Kersen ontpitten en samen met twee eetlepels kristalsuiker in een blender pureren tot moes. Moes verdelen over de bodem van vier hoge glazen. Het kersensorbetijs hierop doen. Met een speciaal lepeltje bolletjes meloen uitsteken en over het kersensorbetijs verdelen. De glazen vullen met het goed gekoelde bier en garneren met een takje verse munt. Prijs van een flesje kriek Belle-Vue (30 cl): 0,60 euro (landelijke advies horecaprijs).

Reageer op dit artikel