artikel

Kies het ijs dat bij u past

Horeca

Verdien meer door ijs te verkopen in uw horecazaak. De ijsconsumptie in Nederland neemt de laatste jaren toe. De vraag naar meer smaken schepijs, nieuwe vormen impulsijs en originele variaties softijs groeit. Door ijs op te nemen in uw assortiment haalt u een winstgevend product in huis waarop u al uw creativiteit kunt loslaten.

Kies het ijs dat bij u past

Softijs heeft een brutowinstmarge van minimaal 75 procent en voor een ijscoupe is dit ten minste 80 procent. Met garnering en mooi glaswerk of assiettes maakt u als restaurateur de fraaiste ijscoupes die wel tot acht keer over de kop kunnen gaan. Kies voor één soort ijs wanneer u ijs verkoopt in uw snackbar of cafetaria. U haalt dan meer uit het product, omdat u zo de maximale aandacht kunt schenken aan de kwaliteit, de promotie en de presentatie.

Bespaar energie en geld in uw ijssalon

Bepaal uw focus met een doelgoepbepaling

Reageer op dit artikel