artikel

Klaas

Horeca

Ingrediënten voor 1 stuks:
1 stuk komkommer van 15 cm
1 plak jong belegen Goudse kaas van 1/2 cm dik
1 blokje belegen Goudse kaas
2 krenten
1 reepje rode paprika of tomaat

Klaas

Bereidingswijze:
Was de komkommer en snijd hem van onder en van boven recht. Steek uit de plak kaas met behulp van een glas een rondje. Dit is de hoedrand.Snijd er ook een driehoekje uit. Dit wordt de neus. Leg voor de hoed het blokje kaas op het rondje en prik deze met een cocktailprikker op de bovenkant van de komkommer vast. Maak voor de ogen, onder de hoed in de komkommer 2 gaatjes en duw er krenten in. Maak voor de neus een inkeping in de lengte en steek hierin het driehoekje kaas. Maak voor de mond een inkeping in de breedte en duw er een reepje paprika of tomaat in.

Reageer op dit artikel