artikel

Konijnenfilet, reuzegarnalen en pompelmoes

Horeca

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 2 konijnenruggen
  • 16 reuzegarnalen
  • 1 roze pompelmoes
  • 1 eetlepel balsamico-azijn
  • 8 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel gehakte sjalot
  • gemengde sla (raketsla, krulsla, veldsla …)

8 staafjes gebakken spaghetti
8 staafjes bieslook
4 takjes basilicum
peper en zout

Konijnenfilet, reuzegarnalen en pompelmoes

Bereidingswijze:
Ontbeen de konijnenruggen. Bak de konijnenfilets kort in boter en kruid ze met peper en zout.Bak de reuzegarnalen zeer kort gaar. Maak een dressing met de balsamico-azijn, olijfolie, gehakte sjalot, peper en zout. Meng de dressing onder de gemengde sla.

Schik de sla centraal op het bord en leg een kwart van de geschilde pompelmoespartjes errond. Schik een in schijven gesneden konijnenfilet erop samen met 4 reuzegarnalen. Versier met bieslook, spaghettistaafjes en basilicum.

Reageer op dit artikel