artikel

Kringloopbestek

Horeca

Wat doe je met het oude bestek. Het is nog prima, maar je moet zo nu en dan toch eens wat anders. Zet je het op zolder tot het over twee generaties weer helemaal ‘in’ is? Breng je het naar de oud-ijzerboer? Of gun je het een tweede leven. Dat laatste is zo gek nog niet. Van oude lepels en vorken kan je uitstekend originele servetringen maken.

Kringloopbestek

Dat laatste is zo gek nog niet. Van oude lepels en vorken kan je uitstekend originele servetringen maken. Buig ze gewoon rond. Doe dat wel om een stuk bezemsteel of iets dergelijks, want anders loop je de kans dat ze knikken. Bovendien krijgen ze dan allemaal de zelfde ronding.
Versier de ‘servetringen’ eventueel met een pepertje, een (droog)bloem, een kaartje van de zaak, een kaartje met de naam van de gast, of gewoon met een fleurig strikje.

Reageer op dit artikel