artikel

Laatste kans: Stel uw vraag aan Ferran Adriá!

Horeca

Ferran Adriá komt naar Nederland. Op 9 april presenteert hij in het Krasnapolsky zijn nieuwe boek. Misset Horeca heeft een exclusief interview met de Spaanse topchef.

Laatste kans: Stel uw vraag aan Ferran Adriá!

Ferran Adriá komt naar Nederland. Op donderdag 9 april presenteert hij in het Amsterdamse Krasnapolsky hotel zijn nieuwe boek: Een dag bij elBulli. Die presentatie is helemaal uitverkocht, maar Misset Horeca heeft een exclusief interview met de Spaanse topchef.

En wij bieden u de kans vragen te stellen aan de grootmeester van het structuurkoken. Wilt u weten wat Adriá vindt van de Nederlandse gastronomie? Wat zijn nieuwste vinding is? De toepassingen van Texturas? Stel hier uw vraag.

Wij leggen de vragen voor aan Adriá, de antwoorden vindt u binnenkort op Missethoreca.nl en in Misset Horeca.

Reageer op dit artikel