artikel

Lancering Foodservice Monitor Jaarrapport

Horeca

Het Foodservice Instituut Nederland (FSIN) lanceert op dinsdagochtend 8 januari 2008 op de Horecava het officiële Foodservice Monitor Jaarrapport 2008. De monitor verschijnt voor de vierde keer en is inmiddels een onmisbaar managementrapport binnen de foodservicebranche geworden. Het bevat naast marktcijfers vooral analyses van ontwikkelingen en trends in de markt van buitenshuis consumptie.

Lancering Foodservice Monitor Jaarrapport

Voor de organisatie van de komende bijeenkomst werkt het FSIN zeer nauw samen met de Horecava en het bureau Xtra Advies te Heerhugowaard. Ook nu kan weer gerekend worden op de aanwezigheid van een groot aantal topkader geïnteresseerden vanuit de foodservicebranche. Presentaties met een sterk inhoudelijke afstemming op onderwerpen uit het jaarrapport en omlijst met innovatieve eet- en drinkmomenten dragen bij aan dit unieke bezinningsmoment op beleid in het begin van het jaar. Na afloop is er volop tijd om de beurs te bezoeken

Deelname

De toegang voor dit lunchcongres is gratis voor leden van het FSIN en voor alle beleidsmakers van bedrijven die actief zijn in de markt voor buitenshuis eten. Bezoekers moeten zich wel vooraf aanmelden (het aantal plaatsen is beperkt). Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan info@fsin.nl met daarop de naam van uw bedrijf en uw functie en telefoonnummer.

Foodservice Instituut Nederland

De buitenshuis consumptie (foodservice) van de totale markt van voedings- en genotsmiddelen is volop in beweging. Spelers in de foodserviceketen hebben behoefte aan een gezamenlijke aanpak van belangrijke onderwerpen, zoals eenduidige definities, markt- en trendanalyses, keteneffectiviteit en standaardisatie. De leden van het Foodservice Instituut Nederland zijn allemaal actief in de markt voor buitenshuisconsumptie. Ze representeren één van de drie schakels in deze foodservice bedrijfskolom: leverancier, groothandel, distributeur of outletorganisatie. De leden van het FSIN behoren binnen deze schakels tot de belangrijkste en/of de innovatieve spelers. Het Foodservice Instituut Nederland kent momenteel 73 leden.

Reageer op dit artikel