artikel

Lange levensduur

Horeca

De nieuwe modellen Mont Blanc, Cayenne, Wasabi, Oregano en Chicory worden exclusief voor Robos gemaakt. Het productieproces onderscheidt zich volgens de firma in Dalfsen van de algemeen aangeboden terrasstoelen.

Lange levensduur

Deze modellen zijn van staal in plaats van aluminium, en zijn volledig gegalvaniseerd – dus ook van binnen in de stoelbuis – en daarna geëpoxeerd. ,,Dit betekent een extreem lange levensduur, en de kans op breuk is nihil’’, licht Monique Mik van de salesafdeling toe. ,,Door zijn iets zwaardere gewicht zijn de stoelen uitermate geschikt om op winderige plekken te gebruiken, waar aluminium stoelen weg zouden waaien. Verder doet het gebruikte vlechtwerk van de Cayenne, Orgeno en Chicory denken aan de originele rotanstoelen uit vroeger tijden. De Wasabi is voorzien van de zogenaamde birdnest weaving.’’

www.robos.eu

Reageer op dit artikel