artikel

Lekkerste Broodjes Horeca 2007

Horeca

Ewout de Bruin van Café Diner Vlaanderen is winnaar van de wedstrijd Het Lekkerste Broodje Horeca. Hij sleepte ook de sponsorprijs van het Voedingscentrum voor het Meest Gezonde broodje in de wacht. Voor de eerste keer meedoen en dan twee prijzen mee naar huis nemen. Dat presteerde De Bruin met het broodje Magiare Delicato. Hij is er nog beduusd van. ‘Dit had ik nooit verwacht’, reageert De Bruin nog onder de indruk van alle lofuitingen. ‘Het is natuurlijk wel helemaal top en wat mij betreft een unicum’.

Lekkerste Broodjes Horeca 2007

Ewout de Bruin van Café Diner Vlaanderen is winnaar van de wedstrijd Het Lekkerste Broodje Horeca. Hij sleepte ook de sponsorprijs van het Voedingscentrum voor het Meest Gezonde broodje in de wacht. Voor de eerste keer meedoen en dan twee prijzen mee naar huis nemen. Dat presteerde De Bruin met het broodje Magiare Delicato. Hij is er nog beduusd van. ‘Dit had ik nooit verwacht’, reageert De Bruin nog onder de indruk van alle lofuitingen. ‘Het is natuurlijk wel helemaal top en wat mij betreft een unicum’.

Bekijk hieronder de recepten van alle finalisten:

<L CODE=”C01″>Mangairo Delicato (Ewout de Bruin) </L>
<L CODE=”C02″>Take Time (Lindsey Beck) </L>
<L CODE=”C03″>Hollandse kost (Margret Meulink)</L>
<L CODE=”C04″>Steamer Dreamer (Peter Braun) </L>
<L CODE=”C13″>Warm Italiaans (George Walta) </L>
<L CODE=”C05″>Op je gezondheid (Jeanine Bastmeijer) </L>
<L CODE=”C06″>geZonde Zonde (Nick Castricum)</L>
<L CODE=”C07″>Pane per domani (Monique Smit)</L>
<L CODE=”C08″>El Greco (Remco Heppener)</L>
<L CODE=”C09″>The King’s Favorite (Michel Flaton)</L>
<L CODE=”C10″>Zwaardfeest (Erwin van Oosten) </L>
<L CODE=”C11″>Hartbroodje (Sven de Nijs)</L>
<L CODE=”C12″>Menu Degustation (Untaria Samsuria) </L>
Reageer op dit artikel