artikel

LEO op het werk

Horeca

Nou, dat is dan duidelijk. ‘Er zijn geen verbeterpunten’, luidt het antwoord als de jury hiernaar vraagt. ‘Dit is 100 procent de beoogde formule.’ En wat is die formule dan wel. LEO op het werk (Lekker, Eerlijk en Ongecompliceerd) is bedoeld voor bedrijven met 50 tot 250 werknemers.

LEO op het werk

Cateraar: LEO op het werk (<a href=”http://www.leoophetwerk.nl”>www.leoophetwerk.nl</a>)
Opdrachtgever: Research International (<a href=”http://www.researchinternational.nl”>www.researchinternational.nl)</a>
Locatie: Wilhelminapark 10, Rotterdam
Cateringmanager: Carla de Bruin
Aantal medewerkers: 1
Contract: Open boek
Omzet: 55.000 euro
Aantal gasten: 60
Gemiddelde besteding: €2,-
Openingstijden restaurant: 12.00 – 13.00 uur

Nou, dat is dan duidelijk. ‘Er zijn geen verbeterpunten’, luidt het antwoord als de jury hiernaar vraagt. ‘Dit is 100 procent de beoogde formule.’ En wat is die formule dan wel. LEO op het werk (Lekker, Eerlijk en Ongecompliceerd) is bedoeld voor bedrijven met 50 tot 250 werknemers. Één cateringmedewerker zorgt voor gedekte tafels, voorraadbeheer en schoonmaak. De producten worden dagelijks geleverd door een plaatselijke supermarkt. ‘De Easyjet onder de bedrijfscateraars’, noemde directeur Monique van Ee ‘haar’ concept. Ook een gevleugelde uitspraak: ‘We brengen het huiselijk terug, als in ‘Mag ik de pot pindakaas even’.’» Bekijk hier een fotoreportage

‘Vrouw des huizes’ Carla de Bruin zet wel die pindakaas op tafel, maar geen frituursnacks. ‘Voorkomen is beter dan genezen’, vindt LEO op het werk. Nou vooruit, we komen toch twee snacks tegen in de menucyclus: het broodje knakworst en het saucijzenbroodje. Het personeel betaalt per lunch € 1,- of € 2,- en laat daarvoor een vooraf gekochte strippenkaart afstempelen bij Carla. Die beschouwt haar restauratieve ruimte als ‘mijn huiskamer’. De gasten voelen zich blijkbaar goed thuis, want bij het gasttevredenheidsonderzoek scoort LEO op het werk enorm goed.

Reageer op dit artikel