artikel

“Locro norteño”, stoofgerecht van witte bonen, witte mais en chorizo

Horeca

Specifieke smaken:Het stoofgerecht is gemaakt van gedroogde gebroken witte maïs korrels, varkensvlees, spek, chorizo, gele maïs, witte bonen, pompoen, prei, gemalen komijn, en paprika Þ ( pimentón, dit is een paprika poeder die veel subtieler van smaak is dan de paprikapoeder die wij kennen.En ook in dit gerecht word de ají molido gebruikt Het stoofgerecht […]

“Locro norteño”, stoofgerecht van witte bonen, witte mais en chorizo

Specifieke smaken:
Het stoofgerecht is gemaakt van gedroogde gebroken witte maïs korrels, varkensvlees, spek, chorizo, gele maïs, witte bonen, pompoen, prei, gemalen komijn, en paprika Þ ( pimentón, dit is een paprika poeder die veel subtieler van smaak is dan de paprikapoeder die wij kennen.En ook in dit gerecht word de ají molido gebruikt

Het stoofgerecht staat de hele dag te koken en de groenten worden op het laatst in fases er aan toegevoegd. Het moet ook een dag van tevoren gemaakt worden om alle smaken goed door te laten trekken.

Specifieke smaken:
Het stoofgerecht is gemaakt van gedroogde gebroken witte maïs korrels, varkensvlees, spek, chorizo, gele maïs, witte bonen, pompoen, prei, gemalen komijn, en paprika Þ ( pimentón, dit is een paprika poeder die veel subtieler van smaak is dan de paprikapoeder die wij kennen.En ook in dit gerecht word de ají molido gebruikt

Het stoofgerecht staat de hele dag te koken en de groenten worden op het laatst in fases er aan toegevoegd. Het moet ook een dag van tevoren gemaakt worden om alle smaken goed door te laten trekken.

Reageer op dit artikel