artikel

Maak een feest van de Vierdaagse

Horeca

De Nijmeegse Vierdaagsefeesten trekken jaarlijks circa 1 miljoen bezoekers en er vinden meer dan 100 muziekoptredens plaats. De 33e editie van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten start op zaterdag 13 en eindigt op vrijdag 19 juli. Op dinsdag 16 juli begint de Wandelvierdaagse met ca. 40.000 deelnemers uit 46 landen. De Nijmeegse binnenstad wordt in die periode omgetoverd tot één groot openluchtpodium. Op vier buitenpodia en in de cafés treden artiesten uit binnen- en buitenland op.

Maak een feest van de Vierdaagse

De Grote of St.Stevenskerk staat de gehele week in het teken van ‘Muziek en Kunst in de Kerk’. Fraaie bloemdecoraties en een grote expositie van diverse kunstenaars omlijsten een muziekprogramma met onder andere optredens van Jan Akkerman, Margriet Eshuijs, Thé Lau, Tango Dorado, Blunstone & Argent en Magna Carta. De artiesten musiceren dan niet alleen, maar vertellen tussendoor ook anekdotes over hun carrière.

Kijk voor het programma, de locaties en meer informatie op www.zomerfeesten.nl

Zorg ervoor dat de Vierdaagsefeesten ook voor u als horecaondernemer een feest worden. Voorkom dat de feestvierders liever naar de buurman gaan door aantrekkelijke vierdaagse-acties te bedenken. Maak van uw café bijvoorbeeld een ‘helden-café’ door deelnemers aan de Vierdaagse te lokken met extra korting of een leuk geschenk. Uw hotel maakt u extra populair door een voetmassageservice aan te bieden. Bedenk gevarieerde, maar toch eenvoudige menu’s om de goede doorstroom te waarborgen. Hygiënetip: Zorg dat u goed op de hoogte bent van alle hygiëneregels, zeker ook als u buiten etenswaren gaat verkopen.

Alles over hygiëne en HACCP

Reageer op dit artikel