artikel

Marginsher

Horeca

Fort Lauderdale in Florida (VS) is niet alleen een waar eldorado voor zonaanbidders. Ook voor bartenders is de plaats een rijke bron van ideeën en trends. Ontelbare horecabedrijven vind je er en een ongeëvenaard aantal bars, discotheken en beachclubs.

Marginsher

Hier kun je bijvoorbeeld de robotender aan het werk zien, een systeem dat tal van taken van de bartender overneemt. Je hoeft niets anders te doen dan de drankjes in te toetsen. De robotender maakt ze vervolgens klaar en de gastvrouw of gastheer kan ze serveren. Een prachtig stukje entertainment tevens, want het apparaat kan behalve cocktails bereiden ook nog videoclips afspelen. Bovendien vertelt een gelaserstraalde pin-up je het recept van de cocktail of longdrink en tapt ook nog moppen.En in die entourage drink je dan in een zwoele nacht bijvoorbeeld een heerlijk koele en exotische Marginsher.

Ingrediënten:
10 cc wodka,
10 cc Mandarine Napoléon,
10 cc apricot brandy,
5 cc Talea Amaretto Cream,
20 cc Maaza Papaya (tropische vruchtendrank),
20 cc Maaza Guave.

Blend de ingrediënten in de blender, voeg crushed ice toe en blend de cocktail nogmaals tot deze glad is.

Reageer op dit artikel