artikel

Meedraaien met de zon

Horeca

De Mitapa staat voor een mini-tafelparasol op een stabiele voet die zo klein is dat hij niemand in de weg staat (hoogte en doorsnede 57 cm), maar een voldoende groot schaduwoppervlak creëert om een aantal glazen en schaaltjes met hapjes uit de zon te houden

Meedraaien met de zon

Hij heeft een stevige antracietkleurige vloerplaat. Door het gewicht van de voet, 1,5 kilo, staat de Mitapa stevig op tafel en is hij bestand tegen enige wind. De top van de parasol is buigbaar zodat hij gemakkelijk met de zon kan meedraaien.

Ontwerper Kees Hartveld bedacht ook een menukaarthouder en een houder met peper- en zoutstel om aan de voet te bevestigen. De laatste zijn vanaf april leverbaar. De blikvanger is in zes standaardkleuren leverbaar en is te bedrukken in de huisstijl van het horecabedrijf. Prijsindicatie: circa €25,-. Om een idee te krijgen van deze innovatie: kijk op de website of in de showroom van Vervoort Meubelen in Tilburg.

Mitapa, Tilburg. Tel. (06) 12 16 56 62. www.mitapa.com.

Reageer op dit artikel