artikel

Messenlegger

Horeca

Het is maar een doodsimpel stukje plastic. Maar zoals zo vaak bieden de meest simpele hulpmiddelen vaak het meeste gemak. Zo ook deze messenlegger. Reuze handig als je aan het werk bent. Het werkt immers het prettigst op een schone werkbank, zonder her en der rondslingerend gereedschap. Deze messenlegger draagt daartoe bij.

Messenlegger

Je kunt er alle messen waarmee je aan het werk bent ordelijk in kwijt. Dat is niet alleen het behoud voor je messen omdat ze dan minder gauw beschadigd raken, maar ook het behoud voor je handen; je loopt nu veel minder kans dat je je bezeert aan een slordig weggelegd mes.

Je kunt er alle messen waarmee je aan het werk bent ordelijk in kwijt. Dat is niet alleen het behoud voor je messen omdat ze dan minder gauw beschadigd raken, maar ook het behoud voor je handen; je loopt nu veel minder kans dat je je bezeert aan een slordig weggelegd mes.

Reageer op dit artikel