artikel

Met korting naar Bubbles on the Beach

Horeca

De grote trend van de afgelopen tijd is zonder meer bubbels. Op ‘Bubbles on the Beach’, zondag 30 augustus in Zandvoort, staat bubbelende wijn dan ook in de spotlights. Via Missethoreca.nl kunt u zich nu met korting inschrijven voor dit evenement. Geniet van de echte strandsfeer en de ondergaande zon.

Met korting naar Bubbles on the Beach

Bubbles on the Beach biedt alle liefhebbers van sprankelende wijn de kans om op een informele proeverij kennis te maken met alle soorten mousserende wijn. Cava, Sekt, Prosecco, Crémant, Spumante, Frizzante en mousserende wijnen uit landen als Nieuw Zeeland, Australië en Zuid Afrika: op Bubbles on the Beach zijn meer dan 50 mousserende wijnen te proeven en te drinken. Het publiek kiest zijn favoriete wijn en Perswijn presenteert een aantal bijzondere Sekts en Prosecco’s, die zijn geselecteerd door het proefpanel.

Mango’s Beachbar in Zandvoort is de plek waar al deze wijnen te proeven zijn. Na de proeverij genieten de bezoekers van een barbecue. En Mango’s blijft gewoon open, zodat iedereen rustig kan nagenieten van de proefmiddag in een van de sfeervolste strandtenten van Nederland. Mango’s wordt op deze dag culinair ondersteund door Restaurant de Albatros uit Zandvoort.

Informatie en inschrijven: www.wijnpers.nl/bubbles.

Kies vervolgens voor de optie ‘Ik meld mij alleen aan voor Bubbles on the Beach – met korting (€ 41,50)’

Datum: zondag 30 augustus 2009

Tijd: 16.00 – 20.00 uur, daarna beachparty tot 24.00 uur

Entrée: € 41.50, inclusief Bubbles on the Beach barbecue

Plaats: Boulevard Barnaart Paal 15, Zandvoort (www.mangosbeachbar.com)

Programma:

16.00 uur – 18.00 uur

Bubbles proeven

18.00 uur – 20.00 uur

Start van Mango’s barbecue, inclusief wijn en live muziek

20.00 uur – 24.00 uur

Party! Genieten van muziek, de zon en strand.

Na 20.00 uur zijn drankjes en hapjes voor eigen rekening

Reageer op dit artikel