artikel

Mijn 2011: John Beeren

Horeca

Bedrijf: De Bokkedoorns
Functie: Eigenaar

Mijn 2011: John Beeren

Wat is het persoonlijke hoogtepunt van het afgelopen jaar?

De benoeming tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau en het ontvangen van de versierselen die daar bij horen. Tijdens een besloten bijeenkomst op het gemeentehuis van Bloemendaal. Ik heb nooit geweten welk een impact dat heeft.

Wat is het zakelijke hoogtepunt van het afgelopen jaar?

Zakelijk hoogtepunt is toch wel het bereiken van de 50 jarige leeftijd van de Bokkedoorns. Uiteraard draaiend onder dezelfde familienaam. En de surprise lunch welke oud-medewerkers van mij binnen de Alliance, die zelf nu sterrenrestaurants bezitten, voor mij, mijn vrouw en alle huidige werknemers hebben georganiseerd.

Welk rapportcijfer geef je 2011?

Een 5-. Omdat ik misselijk wordt van alle negatieve berichtgevingen betreffende de economie voor de komende jaren. Van de ministers die er nu achter komen dat de euro een mislukking is, terwijl ik ze dat in 2001 al had kunne zeggen. En dat de kleine zelfstandigen telkens maar weer gebruikt worden als melkkoe om de fouten van de bobo’s financieel recht te breien.

Welke internationale trends uit de horecabranche doen in 2012 Nederland aan?

Door de nieuwe invloeden denk ik dat in onze branche, de groentebereidingen steeds belangrijker gaan worden.

Welke drie zakelijke doelen heb je je voor 2012 gesteld?

Een goed resultaat neerzetten, een nieuwe uitdaging ontplooien en veel plezier maken. Alleen als je zelf weet wat het is om een feestje te bouwen, ben je pas in staat om het te verkopen.

Reageer op dit artikel