artikel

Mijn internet: Jerry Van Schaik

Horeca

Jerry van Schaik is sinds 2001 actief als horecaondernemer in Roemenië. In de Roemeense hoofdstad Boekarest runt hij het Rembrandt Hotel. Spannend ondernemen, noemt de chief executive officer van het zestien kamer tellende boetiekhotel het.

Mijn internet: Jerry Van Schaik

Profiel

Jerry van Schaik

Jerry van Schaik is sinds 2001 actief als horecaondernemer in Roemenië. In de Roemeense hoofdstad Boekarest runt hij het Rembrandt Hotel. Spannend ondernemen, noemt de chief executive officer van het zestien kamer tellende boetiekhotel het.

Favoriete website:

www.tripadvisor.com. Rembrandt Hotel staat hier al twee jaar lang als hoogst gewaardeerde hotel van Boekarest, daar ben ik erg trots op en het heeft me al veel nieuwe gasten gebracht, dus elke dag kijk ik of we nog steeds op nummer 1 staan.

Favoriete weblog:

www.nederland.ro. De site van de Nederlandse vereniging in Roemenie, al het Roemeense nieuws in het Nederlands, altijd up to date en goed geschreven.

Favoriete forum:

Eigenlijk ben ik geen forum-gebruiker, ik praat graag 1-op-1 met mensen, via msn, skype of mail. Voor ieder onderwerp heb ik een andere expert. Maar als ik moet kiezen, dan is www.hospitality-industry.com/index.php/forums een goeie.

Favoriete social media:

www.linkedin.com is een hele goede site voor business development. Het geeft je direct toegang tot de internationale zakelijke wereld en biedt snelle en gemakkelijke mogelijkheden om met interessante mensen in contact te komen.

Favoriete video(kanaal):

Ik keek net via www.missethoreca.nl/live naar een verslag van de opening van het net gerenoveerde restaurant Roberto’s in Hilton Amsterdam, heel mooi gedaan en erg leuk om vanuit Roemenie zo live contact te houden met de ontwikkelingen in Nederland.

Geheime internetip:

Voor heel veel praktische tips & tricks, ga naar www.hotelmarketing.com en naar www.4hoteliers.com. En aangezien je als ondernemer op de hoogte moet zijn van het laatste nieuws op het gebied van business, politiek, lifestyle en cultuur, ga naar www.iht.com van de International Herald Tribune, een fantastische krant.

Eerder verschenen:

Reageer op dit artikel