artikel

Mijn internet: Philippe Vorst

Horeca

Philippe Vorst is directeur en mede-oprichter van pizzaketen New York Pizza met 86 vestigingen in het hele land. In eerste instantie begon New York Pizza met één vestiging aan het Amsterdamse Spui. De formule sloeg in als een bom en al snel werden er meerdere Pizza Slice Restaurants geopend.

Mijn internet: Philippe Vorst

Profiel

Philippe Vorst

Philippe Vorst is directeur en mede-oprichter van pizzaketen New York Pizza met 86 vestigingen in het hele land. In eerste instantie begon New York Pizza met één vestiging aan het Amsterdamse Spui. De formule sloeg in als een bom en al snel werden er meerdere Pizza Slice Restaurants geopend. In 1996 werd onder de naam New York Pizza Delivery ook een keten van bezorgdiensten in het leven geroepen, zodat de consument vanaf dat moment zowel ‘in de stad’ als thuis topkwaliteit pizza’s kon consumeren.

Favoriete website:

www.google.nl. Ik gebruik het internet heel pragmatisch om zaken uit te zoeken.

Favoriete weblog:

Ik lees in principe geen weblogs. Wel lees ik zo nu en dan sites van internationale media om zo een genuanceerder beeld te vormen aangaande het Nederlandse nieuws.

Favoriete forum:

Ik kom nooit op fora.

Favoriete social media:

Alleen www.linkedin.com.

Favoriete video(kanaal):

Ik kom regelmatig op www.youtube.com. Met de kinderen om zaken te verduidelijken, en om te lachen om bloopers, sporten en bijvoorbeeld airbagwerking in de auto.

Geheime internetip:

Ik kom graag op allerlei pizzasites overal in de wereld. Ik hou heel goed in de gaten wat pizzaketens in de wereld doen. Leer in het buitenland wat je kunt doen in Nederland. Dit is waardevol gebleken voor ons bedrijf.

Eerder verschenen:

Reageer op dit artikel