artikel

Mijn internet: Ronald Stilting

Horeca

Ronald Stilting is sinds kort general manager van het RJ Kendeja Resort and Villa in Monrovia, Liberia. Internet gebruik hij voornamelijk om op de hoogte te blijven van de laatste hotelontwikkelingen én om in contact te blijven met familie, kennissen en de rest van de wereld.

Mijn internet: Ronald Stilting

Profiel

Ronald Stilting

Ronald Stilting was 2 jaar f&b manager in het Golden Tulip Accra. Aansluitend vertrok hij als GM naar het GT Duessedorf Centre om reeds na een ruim een jaar weer terug te keren naar Afrika. In 2001 opende hij daar Golden Tulip Dar es Salaam. Na het Kunduchi Beach Hotel en Resort in Dar es Salaam is hij sinds kort general manager van het RJ Kendeja Resort and Villa in Monrovia, Liberia.

Favoriete website:

Mijn favoriete sites voor het nieuws zijn www.telegraaf.nl, www.focus.de en www.bbc.com. Alledrie heb ik ze vrijwel constant open.

Vooral www.tripadvisor.com vind ik voor het werk heel belangrijk. Binnen 2 weken na de opening van ons hotel zijn we van de 4e naar de 2e plaats geklommen. Verder is het een leuke en informatieve site.

Favoriete weblog:

Ik gebruik/bezoek geen weblogs.

Favoriete social media:

Als social platform gebruik ik alleen LinkedIn. Gecombineerd met Skype is dit een geweldige manier om met familie, kennissen en de rest van de wereld in contact te blijven. Het excessieve gebruik van Facebook vind ik te veel tijd oplossen. Het leidt af van de werkelijk belangrijke en interessante dingen in het echte leven.

Favoriete video(kanaal):

Gezien de internetsnelheid in Liberia is een videokanaal niet echt bevredigend. Youtube.com vind ik wel goed. Lekker live-muziek-clips zoeken. In de nabije toekomst ga ik Youtube gaan gebruiken om wat meer over Liberia te posten en research te doen.

Geheime internetip:

Voor mijn hobby fotografie ben ik graag op www.flickr.com onderweg (binnenkort eerste posts foto’s van Liberia). Mijn tip voor fotografen, ga eens naar www.dslr-forum.de.

Eerder verschenen:

Reageer op dit artikel