artikel

Minipannetjes

Horeca

Het zijn plaatjes om te zien en ze zijn nog handig ook: minipannetjes. Leuk om daarin een garnituurtje, rechtstreeks uit de oven, te serveren. Neem bijvoorbeeld een groentenstoofgerechtje of een stronkje witlof.

Minipannetjes

In een minipannetje geserveerd heb je zo een schitterende presentatie met het bijkomende voordeel dat de inhoud nog lang warm blijft ook. De pannetjes zijn gemaakt van gietijzer, en zoals bekend houdt gietijzer heel lang warmte vast.

Als u een witlofstronkje als garnituur geeft, dan eerst voorkoken, daarna onder de grill gratineren en meteen serveren. En laat eens een paar druppels truffelolie op zo’n garnituurtje vallen als het uit de oven komt. Het is maar een kleinigheid, maar het geeft extra power aan zo’n gerechtje.Behalve voor het serveren van garnituurtjes kunnen minipannetjes ook voor allerlei andere doeleinden worden gebruikt. Je kunt er bijvoorbeeld een eitje of een omeletje in bakken. Alles wat in een grote pan kan, kan in een minipannetje ook.

Reageer op dit artikel