artikel

Misset Catering Awards

Horeca

De jury van de Misset Catering Awards is druk bezig met het selecteren van de genomineerden. Aan de jury straks de zware taak om de winnaars aan te wijzen. Wie gaat er naar huis met de Award voor het bedrijfsrestaurant van het jaar, de beste partycateraars of de beste product-introductie? Op 8 november zullen de winnaars bekend gemaakt worden tijdens de feestelijke bijeenkomst in Wageningen.

Misset Catering Awards

In de aanloop van deze spannende ontknoping zal er ook een informatief en inspirerend middagprogramma worden georganiseerd. Wageningen University & Research, Foodstep en Misset Catering geven onder andere antwoord op de vraag: wat zijn de laatste ontwikkelingen in de branche en wat kunt u verwachten in de toekomst.

Reageer op dit artikel